Avem grijă de casa ta.

Despre noi

Mop Up

Dacă vreți să aflați mai multe despre noi, sunteți în locul potrivit. Citiți pentru a afla cum am reușit să începem și să ne dezvoltăm afacerea.

37. Pg. 2-sub pg. 1 sau pg. 4 sub pg.1
27. Pg. 2-sub pg. 1 sau pg. 4 sub pg.1
sub pg.1 (3)
42. Pg. 2 -sub pg. 2 sau pg. 4 sub pg. 2 - AFTER
sub pg.1

Cluj-Napoca este orașul oportunităților în care oamenii își pot explora talentele și își pot dezvolta cariera. După mai multe experiențe profesionale în cadrul unor multinaționale, mai apoi în domeniul fondurilor nerambursabile, ne-am dat seama că visul nostru rămâne acela de a ne deschide propria afacere.

Ceea ce Mop Up oferă, nu este doar un serviciu, ne dorim să construim relații puternice cu clienții noștri. Contribuim la  dezvoltarea Mop Up, folosind cele mai puternice valori ale noastre, cum ar fi: onestitatea, profesionalismul și seriozitatea, pentru a asigura un parteneriat de durată și cea mai bună experiență pe care o putem oferi.

Astfel, ne antrenăm în mod constant echipa pentru a ne asigura că standardele noastre de curățenie și organizare sunt întotdeauna îndeplinite, și servim fiecare client în conformitate cu propriile nevoi și cerințe.

Facem tot posibilul pentru a avea o comunicare sinceră și transparentă cu clienții noștri. Apreciem feedback-urile sincere și ne străduim să oferim cele mai bune servicii posibile.

Deoarece știm că poate fi greu să păstrați totul curat și ordonat singur. Astfel, apreciem timpul dumnevoastră și ori de câte ori rezervați un serviciu la noi, puteți fi sigur că unul dintre colegii noștri va fi acolo la timp.

0 +
Proiecte finalizate
1
4.7/5
Rating
0 +
Clienti fericiți